Individuele yoga- of meditatieles

Individuele yoga- of meditatieles

Een individuele-yogales of meditatieles is helemaal afgestemd op wat jij kan en wil bereiken. Het is ook mogelijk om een programma op maat voor je te maken zodat je thuis zelfstandig kan oefenen. We overleggen over je wensen, ik stel een programma op en we oefenen een of twee keer samen om je te leren met de oefeningen om te gaan.

Maatwerk

We starten altijd met een intakegesprek waarin jouw wensen aan bod komen. Daarnaast bespreken we eventuele beperkingen en klachten zodat ik de oefeningen helemaal op je af kan stemmen. Sommige deelnemers willen graag een accent in een individuele les, bijvoorbeeld vooral lichamelijke oefeningen of vooral ademhalingsoefeningen. We kunnen ook afspreken dat je het meeste werkt met meditatieve oefeningen. Bij elke vervolgles bespreken we hoe het oefenen gegaan is en waar je eventueel tegenaan bent gelopen. Daar wordt het programma dan weer op afgestemd.

Soms willen deelnemers eerst wat individuele lessen om met yoga en/of meditatie kennis te maken. Vaak stromen deze deelnemers na een paar individuele lessen dan door naar een groepsles.

Om een goede indruk en een goed resultaat van de yoga- en meditatielessen te krijgen is het wel aan te raden om meerdere lessen te volgen. Hoeveel dat er zijn, spreken we met elkaar af, ook afhankelijk van jouw mogelijkheden.

Je kan ook een individuele les afspreken voor een klein groepje deelnemers. Daabij geldt dat er maximaal 4 deelnemers kunnen zijn.

Locatie

Individuele lessen worden op locatie gegeven of bij jou thuis. Als je thuis les wilt hebben dan is het wel fijn dat we ongestoord kunnen oefenen. Een ruimte met voldoende ventilatie en licht en genoeg oefenruimte om matjes languit neer te kunnen leggen is prettig.

Kosten: € 50 per uur inclusief voorbereidingstijd en (schriftelijk) oefenmateriaal.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact op met
Rianne Schönhage 06-1386 0917 of mail naar info(at)yogahoofddorp.nl.