Yoga voor bedrijven

Yoga voor bedrijven

Wilt u uw medewerkers ontspannen laten blijven in de drukte van alledag? Yoga en meditatie kunnen goed werken om ziekteverzuim tegen te gaan. Bied uw medewerkers een workshop yoga en/of meditatie aan. Deze workshops zijn eenmalig te organiseren voor een uur of anderhalf uur.

Maatwerk

Het is ook mogelijk om een serie yoga- of meditatielessen te boeken op een tijd die u en uw medewerkers uitkomt. Veel bedrijven vinden een uur of anderhalf aan het eind of het begin van de dag geschikt voor een dergelijke workshop.

Ervaringen

Yoga Hoofddorp heeft ook ervaring in het organiseren van yogaworkshops tijdens vergaderdagen en heisessies van gemeenten, scholen en bedrijven. Het kan prettig zijn na een dag van ingespannen werken en vergaderen de dag met een ontspannen gevoel af te sluiten. De yogaworkshops van Yoga Hoofddorp worden helemaal op maat voor u gemaakt en kunnen ook aansluiten bij een thema.

Op locatie

Het is mogelijk om de workshop op uw (vergader)locatie te geven en we kunnen ook een locatie voor u organiseren. Bij goed weer kan de workshop buiten plaatsvinden. Er werden bijvoorbeeld diverse workshops in het Haarlemmermeer bos gegeven maar ook op het strand of andere buitenlocaties is mogelijk. Zijn er deelnemers met beperkingen, geen probleem, alle oefeningen kunnen aangepast worden. Het is wel belangrijk dat de docent hiervan vooraf op de hoogte is.

Een meditatieworkshop kan uw medewerkers helpen om hen te leren zich beter te concentreren, tot rust te laten komen en rustig te blijven tijdens de drukte van het werk.

Ook personeelsverenigingen gingen u voor door yoga- en meditatielessen in hun aanbod op te nemen.

De tarieven zijn op aanvraag. Een maatwerkprogramma is altijd mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact op met
Rianne Schönhage 06-1386 0917 of mail naar info(at)yogahoofddorp.nl.